Linkuri utile

PRESEDINTELE ROMANIEI

GUVERNUL ROMANIEI

PREFECTURA BOTOSANI

CONSILIUL JUDETEAN

D.G.F.P BOTOSANI

PARLAMENTUL ROMANIEI

A.N.F.P. BUCURESTI

S.E.A.P. - LICITATII PUBLICE

INFO UNIUNEA EUROPEANA

CURS VALUTAR

INFORMATII METEO

  Consiliul local depune eforturi pentru modernizarea spitalului din localitate...

Detalii

  Ordinea si siguranta localitatii sunt prioritati majore pentru edilii orasului Flamanzi ...

Detalii

 

 

 Activitati sportive


Echipa de fotbal a orasului Flamanzi

Activitati sportive in orasul Flamanzi

Click pe fotografie sau aici pentru a vizualiza imaginile !!!

 

CS Flacara Flamanzi

ORASUL FLAMANZI ORASUL FLAMANZI ORASUL FLAMANZI
ORASUL FLAMANZI ORASUL FLAMANZI ORASUL FLAMANZI
ORASUL FLAMANZI ORASUL FLAMANZI ORASUL FLAMANZI
ORASUL FLAMANZI

Infiitata în 1987 de Constantin Poleac si legalizaa în 1991, odata cu afilierea la Liga Cluburilor de Karate DO SHOTOKAN FUDOKAN Brasov si Federatia Româna de Arte Matiale, miscarea de Karate-DO din Botosani a urmarit linia tehnica a scolii din Brasov, legatura directa si indisolubila cu Sensei Adrian Popescu Sacele .

Pe parcursul a 18 ani de activitate, în cluburile scolii s-au instruit mii de elevi de diferite vârste, care ne fac cinste prin evolutia lor în societate si care confirm a scopul primordial educ ional al efortului nostru.

Astazi ne mândrim cu zeci de campioni nationali si europeni si cu o dezvoltare pe orizontala prin 5 cluburi în care sunt înscrisi permanent aproximativ 300 de elevi.

Asocitia Judeteana de Karate Modern, actuala forma legala de organizare a scolii are în componenta urmatoarele cluburi: C.S. BUSHIDO Botosani, C.S. ISHIDO Botosani, C.S. GI-FUN Botosani, C.S. Pam*Phil CenterBotosani, C.S. Flacara Flamânzi.

Cinci dintre cei mai buni elevi ai scolii frecventeaza cursurile facultat ilor sportive cu profil arte martiale, pregatind trecerea la profesionism si reprezentând chezasia sigurantei si calitatii informatiei tehnice puse la dispozitia practicantilor de scoala noastra .

 

MOTTO:

« Angajati pe versant (al Everestului" Karate-Do-ului) - depasind umilinta neputintei cu forma mentalului - poate ca î ntr-o viata întreag a vom atinge vârful - Fudo shin" (armonia între corp si spirit). »

Sensei Adrian Popescu Sácele, 7 Dan Presedintele Federatiei de Karate Modern din România